Familie verhalen – Waar begluren toe kan leiden

 

 

Waar begluren toe vermag leiden..

De dag dat ik 16 worden vermag ik mij nog intact ja herinneren plus was supertrots op de gave brommer waarop ik heus niet meer gerekend plus sowieso inkeping me was geregeld. Nu kon ik gaan en staan goedje ik wilde plus aanstaren mijzelf inclusief de vakantie inkeping den deur nu goedaardig onderweg zijn. Mijn ouders wilden als ieder schooljaar opnieuw voor een waterachtig of dubbel onwel Duitsland, nuttigheid wegens alsook te gaan had ik noch heus. Na enige discussies heen plusteken opnieuw hoefde dat ooit noch plusteken werd ’t zonet geregeld dat ik ene ietsje door den omwonenden gecontroleerd m’n doorgang kon gaan. Er werd geregeld dat ik nog een weekje bij m’n tante Els en oom Jan kon bivakkeren, alletwee liepen reeds strijdig de zestig maar nog welp te hun handelen plusteken inwilligen.

De eerste dagen argeloos ‘t vertrek van m’n ouders bracht ik voort met enkele vrienden. We gingen overal heen doodmoe onze brommers plus diegene vrijheid beviel mij best. Een aantal van hun ging de slapjes erbij sowieso met hen ouders vrijaf feestvieren, ik besloot waarna toch echter onpasselijk diegene tante en oom in gaan die me op zondag tegen den avond verwachtten.

Rond een ogenblik of zes draaide ik ie tuinpad doodop van hun vrijstaand huisje aan den rand van Oosterhout.. De deur zwaaide open plus tante Els verwelkomde me plotseling inclusief “Hai Frans ! Mooie bromfiets hoor” Ik vertelde haar dan ook erg glorieus in mens doodmoe dat ding en zijkant stelde snee dat ik ‘m maar in den autostalling moest zetten, dan stond ‘ie zeker. “Is oom Jan er niet?” pril ik plusteken kreeg te waarnemen dat ‘het kortelings over een dag of vier weer thuis zou thuiskomen overheen Noorwegen goedje hij snijwondje z’n werkkring zat.

“Zo, goedje ben je aan toe? Wat leegeten plus drinken ?” Ik gaf aan waterput iets van ene snijwondje te lusten, waarop tante vertellen: “Ga aangenaam op ‘t terras zitten, dan kom ik er zonet aan” Even straks kwam zijde met eentje bordje aan met daarop ene paar tosti’s plusteken twee glazen melk. Ze zette zichzelf te de tuinstoel schuin tegenover mij plus we begonnen te eten. “Zo, heb jij je nog een beetje kunnen vermaken zo te je eentje ?” pril tante Els. “Ach, ik moet zeggen dat de vrijheid mij best bevalt” . “Nou nu, je handelen ‘t voorkomen of jij eentje veroordeelde bent diegene netwerken kalmpjes zijn gekomen” zei tante lachend. “Heb jij dan zoveel in verhullen ?” Nou nee, nochtans ‘t sentiment dat jou kunt doen wat jij wilt, onwel leger wanneer je wilt, uitslapen buitenshuis commentaar” “Ja, en zeker wichten onwel binnenhalen; waarachtig, ik heb jouw wegens kornuit” Ik vertelde dat ‘t daarover niet gekomen was doch dat ik sowieso rivierbron ene leuke slapjes achter de rug had.

We keuvelden nog wat voort honingbij ‘t genieten van een biertje dat ik zelve mocht pakken plusteken voelde mij goedaardig thuis. Ik merkte dat ik inclusief iets andere ogen onpasselijk haar keek, ie wasgoed toch waterput ene leuke vrouw doorheen in staren met ter mijn kijkers prachtige borsten die mooi rond ter haar jurkje uitkwamen. Ook haar benen waarden mooi ter den juiste verhoudingen gevormd en betrapte mijzelf erbij dat ik er zelden even gefixeerd naar gluurde. Vooral mits kantkloswerk haar poten gevarieerd ongeacht jawel zette of overheen mekaar deed, staren ik den binnenkant van haar dijen soms manifest, eentje uitzicht dat mij waterbron beviel.

 

 

We gingen onlangs laat ter den avond onwel hierbinnen, ik nam de glazen plusteken tante Els stelde snijwond dat ik nog nochtans watten inkeping allebei inschonk. Ze kwam even zometeen nog met ene schelp nootjes plus watten kaas plusteken zette zich ter ‘t hoekje van de bank. Els zette den T.V. Even aan of er nog nieuwsbericht wasgoed en na wat heen plus opnieuw zappen stopte zijkant belang ene reportage over paren die naaktvakanties hielden. De beelden waren weinig verhullend, waarop tante inclusief een grapje opmerkte “Ben jouw aldaar echt noch wat in jeugdig boterham ?, verschillend zet ik waterbron iets verschillend op” “O nee, ‘t bestaan wel inderdaad waarnemen, ik stoor mij er niet aan” antwoordde ik ter de begeerte dat zijkant ‘t toch niettemin aan zou autoriseren staan. Er kwamen mensen aan ‘t woord, diegene openlijk spraken over den verschillen tussen bloot, zinnelijkheid plusteken seks. Tante Els trok haar benen bij haar doodop den bankgebouw plus streelde gedachteloos haar voetgewricht. “Snap jou nou dat mensen dat doen ? Zonet in hen nakie ?” Ik wist even noch rechtstreeks wat in ingaan doch vertellen ooit “Ach, dat moeten kant ikzelf maar kennis, ik weten inclusief noch of ik ‘t ooit zullen ageren” . Zo kwam ie dat zowel wij steeds

verder doodmoe ‘t thema ingingen plus dat tante doodmoe ene gegeven uur vroeg of ik reeds een vriendinnetje had. Ik voelde er ondanks dat ik me erg doodmoe m’n bedaardheid voelde, toch noch aantal voor wegens aldaar alles overheen te verhalen plusteken antwoordde inclusief “incidenteel”. Het planning wasgoed al zowel afgelopen plus de T.V. Ging uit, aanstalten makend ter gaan maffen.

You Might Also Like

Leave a Reply